Clinic 'Tennis the World' en Après-corona

Clinic 'Tennis the World'

Zondag 27 juni van 10.00 - 12.00 uur komt Tennis the World langs bij LTC De Vijverberg en geeft dan een clinic voor de fanatieke spelers die graag een niveau vooruit willen gaan. Tijdens de clinic maak je kennis met hun methode, wordt er uitgelegd hoe je een niveau vooruit zou kunnen gaan als amateurspeler en gaat er vooral hard getraind worden.

Tennis the World is een online platform voor spelers van niveau 5 t/m 8 die graag nog extra progressie willen boeken in hun spel. Als jij een fanatieke amateurspeler bent is Tennis the World 'the place to be'. Ben jij dus fanatiek, boek je graag progressie in je spel en wil je de baan op met gelijkgestemde fanatiekelingen? Doe dan mee op 27 juni! 

Tennis the World en Kei-Fit zijn een samenwerking gestart waarbij jij je kan aanmelden voor €15,- (in plaats van €25,-).

Après-corona

Op zondag 27 juni van 12.00 - 16.00 uur wordt 'Après-corona' georganiseerd om gezellig samen te zijn op de club en het wedstrijdgevoel na zo'n lange tijd weer te ondervinden. Dit is een warming-up met onderlinge wedstrijden en gezelligheid voor alle leden. Je kunt je aanmelden als koppel en dan bepalen wij wie jullie tegenstanders gaan worden. Er zullen verschillende rondes tegen verschillende tegenstanders gespeeld worden. Mocht je geen maatje kunnen vinden, geef je dan alsnog op en dan kijken wij wat er mogelijk is. 

Voor deze activiteit vragen wij een kleine bijdrage van €5,- per persoon. Hiervoor ontvang je een drankje, een broodje, een gezellig samen zijn en een leuke tenniservaring! 

Dus heb jij zin om lekker te tennissen in wedstrijdverband, gezellig samen te zijn en af te sluiten met een heerlijk drankje op het terras van LTC De Vijverberg? Geef je dan nu op voor 'Après-corona' op zondag 27 juni!

Alles op een rij

  • Zondag 27 juni 10.00 - 12.00 uur: Clinic 'Tennis the World' voor €15,- per persoon.

  • Zondag 27 juni 12.00 - 16.00 uur: 'Après-corona' voor €5,- per persoon.

Aanmelden

Het is mogelijk om je voor beide activiteiten in te schrijven of voor één van de activiteiten. Meld je nu aan via deze link: https://forms.gle/euFhFkmjX2AddqTr6  of stuur een mail naar: secretaris@ltcdevijverberg.nl 

We hopen je zondag 27 juni te mogen verwelkomen en er een gezellige dag van te maken. Hopelijk tot dan!

Vorige
Vorige

Corona Update

Volgende
Volgende

Nieuwsbrief en laatste Corona update